Natuurlijk

Aveda

Het gaat alleen maar om liefde

We nemen even een kijkje in het leven en de erfenis van de oprichter van Aveda, Horst Rechelbacher. Hij liet de kracht zien van het leven vanuit een plaats van liefde, om de wereld mooier te maken.

Horst was een natuurtalent. Op zijn 17e werkte hij als stylist in een prachtige salon in Rome, waar hij het haar verzorgde voor internationale beroemdheden.

Lichaam & geest
in balans

door de kracht van de natuur

De rituelen van Aveda komen uit de oude kunst van ayurveda.

Tijdens een verblijf in India werd Horst geïnspireerd om Aveda te creëren. Hij kreeg steeds meer waardering voor de kracht van de natuur om lichaam en geest weer in balans te brengen.

Hij ontmoette Shiv Nath Tandon in de ashram Sadhana Mandir in Rishikesh India.

Uit deze samenwerking werd in 1978 Aveda geboren met de visie om botanische schoonheidsproducten te ontwikkelen. Horst was zijn tijd ver vooruit en hoewel hij niet langer bij ons is, leeft hij op talloze manieren voort. Horst is overleden op 75 jarige leeftijd.
Ik was op de dag dat hij overleed aanwezig bij een grote Aveda show in Utrecht, een ijzige stilte vulde de zaal. Horst Rechelbacher, onze grote inspirator, was overleden.

Iedere dag biedt je de kans om iets positiefs te creëren

Blijf altijd leren, dat is een van de belangrijkste lessen die Horst mij heeft geleerd. Hij gaf me ook het inzicht dat elke dag iedereen de mogelijkheid biedt om positieve effecten te creëren. Zelfs de eenvoudigste, schijnbaar onbeduidende keuzes die we in ons dagelijkse leven maken – wat we eten, wat we dragen en wat we gebruiken op ons lichaam –  hebben een rimpeleffect dat het persoonlijke overstijgt.

Uitgelicht

Sap moss

Hydrating hair care

Salon Persona

Havenstraat 15
1271 AB in Huizen

06-11957733

info@salonpersona.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00-20:00
Donderdag 10:00-20:00
Vrijdag 10:00-20:00
Zaterdag 09:00-16:00
Zondag Gesloten

Uitgelicht

Natuurlijke haarverf, waar kleur en verzorging samen komen. 

Je haar verzorgen terwijl je het kleurt?!

Binnenkort online

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je hebt je succesvol ingeschreven!