Behandelingen

Ik voer je mee in de wereld van Aveda waar rust en ontspanning centraal staat.

Bij welk kapsel komt jouw unieke zelf het mooiste naar voren?
Eerst gaan we samen onderzoeken wat je wens is. Ik kan je adviseerden bij de juiste keuze van je kapsel. We kijken samen wat er mogelijk is en wat jou goed staat.

Aveda was- en verzorgingsritueel –  reiniging, verzorging, massage

Om helemaal te kunnen ontspannen hebben we loungewastafels, met comfortabele stoelen, met als je wilt een kussen in je rug of een warme deken over je heen. Het wasritueel bestaat uit een hoofdhuidmassage met een, speciaal op jouw haartype afgestemde, shampoo van Aveda.

Na het wasritueel brengen we een haarmasker van Aveda aan om zo jouw haar alvast optimaal te kunnen verzorgen voor de knipbehandeling. Tijdens het inwerken van het haarmasker gebruiken we een Aveda massageborstel die de hoofdhuid stimuleert.

 

We gebruiken daarna een warme handdoek zodat het haarmasker nog beter kan inwerken, en we sluiten de behandeling af met een hotstone nekmassage.

 

 

Knippen

We zijn nu klaar voor de knipbehandeling.

Wat zou je willen drinken espresso, cappuccino of onze Aveda kruidenthee gemaakt van pepermunt en zoethout? Na het knippen krijg je advies over het thuis gebruiken van Aveda producten en indien mogelijk krijg je samples mee zodat je op je gemak de producten kunt uitproberen.

De kleur waar jij van gaat stralen

Met mijn ervaring en kennis als kleurspecialist ga ik eerst bepalen of jij gaat stralen van een warme of een koele haartint. Dan bespreken we de verschillende kleurtechnieken , mogelijkheden en prijsopgaven, zowel voor mannen en vrouwen.

Prachtige kleur en gezond, glanzend haar

We gebruiken de plantaardige haarkleuring van Aveda. De haarkleuringen bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Deze producten geven een lange tijd een prachtige kleur en maken het haar weer glanzend en gezond, zonder het haar te beschadigen. Of je een lichte dekking nodig hebt, volledige grijsdekking, subtiele highlights of een complete make-over wilt, ik stel hiervoor een geschikte formule samen. Je ontvangt advies voor het thuis optimaal houden van je kleur. Ik adviseer je over shampoo en conditioners voor thuisgebruik en indien mogelijk krijg je samples mee om de producten uit te proberen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je hebt je succesvol ingeschreven!