Hoe ik

werk

Ik voer je mee…

…in de wereld van Aveda waar rust en ontspanning centraal staat.

Bij welk kapsel komt jouw unieke zelf het mooiste naar voren?

Eerst gaan we samen onderzoeken wat je wens is. Ik kan je adviseren bij de juiste keuze van je kapsel. We kijken samen wat er mogelijk is en wat jou goed staat.

Aveda was- en verzorgingsritueel

Om helemaal te kunnen ontspannen hebben we loungewastafels, met comfortabele stoelen, met als je wilt een kussen in je rug of een warme deken over je heen. Het wasritueel bestaat uit een hoofdhuidmassage met een, speciaal op jouw haartype afgestemde, shampoo van Aveda.

Na het wasritueel brengen we een haarmasker van Aveda aan om zo jouw haar alvast optimaal te kunnen verzorgen voor de knipbehandeling. Tijdens het inwerken van het haarmasker gebruiken we een Aveda massageborstel die de hoofdhuid stimuleert.

We gebruiken daarna een warme handdoek zodat het haarmasker nog beter kan inwerken, en we sluiten de behandeling af met een hotstone nekmassage.

Knippen

We zijn nu klaar voor de knipbehandeling.

Wat zou je willen drinken? Espresso, cappuccino of onze Aveda kruidenthee gemaakt van pepermunt en zoethout? Na het knippen krijg je advies over het thuis gebruiken van Aveda producten en indien mogelijk krijg je samples mee zodat je op je gemak de producten kunt uitproberen.

De kleur waar jij van gaat stralen

Met mijn ervaring en kennis als kleurspecialist ga ik eerst bepalen of jij gaat stralen van een warme of een koele haartint. Dan bespreken we de verschillende kleurtechnieken, mogelijkheden en prijsopgaven, zowel voor mannen als voor vrouwen.

Prachtige kleur en gezond, glanzend haar

We gebruiken de plantaardige haarkleuring van Aveda. De haarkleuringen bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Deze producten geven een lange tijd een prachtige kleur en maken het haar weer glanzend en gezond, zonder het haar te beschadigen. Of je een lichte dekking nodig hebt, volledige grijsdekking, subtiele highlights of een complete make-over wil, ik stel hiervoor een geschikte formule samen. Je ontvangt advies voor het thuis optimaal houden van je kleur. Ik adviseer je over shampoo en conditioners voor thuisgebruik en indien mogelijk krijg je samples mee om de producten uit te proberen.

Ik heb een grote bos lang krullend haar en deed daar eerlijk gezegd nooit iets aan. Ik dacht eerlijk gezegd ook dat er geen model in geknipt kon worden. Evelyn liet me zien dat ze wel degelijk een model erin kon knippen zodat het er weer fris en verzorgd uitzag, zonder het spontane karakter van mijn haar te verliezen! Zij kijkt werkelijk naar de persoon en welke coupe erbij past. Snel, zeer vakkundig, smaakvol en gezellig!
Gijs Anders van Stralen

Evelyn is oprecht de beste kapster die ik ken. Als je echt een mooi kapsel wil in Huizen, dan wil je hier naar toe. Nog los van de rust en de kalmte in de salon.

Monique Terpstra

Heel blij met de fijne sfeer van de salon en met Evelyn, zowel qua knipkunsten als qua persoon. Aanrader!

Franka Visser

Aveda

Lichaam en geest in balans door de kracht van de natuur

Salon Persona

Havenstraat 15
1271 AB in Huizen

06-11957733

info@salonpersona.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00-20:00
Donderdag 10:00-20:00
Vrijdag 10:00-20:00
Zaterdag 09:00-16:00
Zondag Gesloten

Uitgelicht

Natuurlijke haarverf, waar kleur en verzorging samen komen. 

Je haar verzorgen terwijl je het kleurt?!

Binnenkort online

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je hebt je succesvol ingeschreven!